top of page

Team

Ons team bestaat uit yogadocenten, danscoaches, kunstenaars, adembegeleiders,vormgevers, coördinatoren, vrijwilligers en meer.

Zij bieden een gevarieerd programma aan bij WOLk.

Bij WOLk staat de gemeenschap centraal en de gelijkwaardigheid
van de individuen voorop.

Henk & Solve

Ik ben Henk Abel, oprichter van Centrum Adem-Halen Rotterdam. 

Mijn beroep was leraar, fysiotherapeut, acupuncturist, shiatsutherapeut en nu ademcoach. Ik faciliteer samen met Solve ademcirkels, (adem)workshops, individuele ademsessies, klankhealings en ceremonies met medicinale planten. 

 

Solve is ademcoach, klankhealer (individueel en in groepen), begeleidster van ceremonies met medicinale planten.

 

Samen geven wij elke donderdagavond bij WOLk ademcirkels.

 

Email h.abel@planet.nl

 • Black Facebook Icon
HenkAbel.jpeg
Dymphi-De Schaapjesfabriek.JPG

Eva

In WOLk geef ik Qigong, energiewerk, vechtsportlessen. Ik ben een eclectisch persoon. Als ik mezelf wil omschrijven lijkt het op het verhaal van vier mensen. En toch ben ik het die probeert te creëren, te leren en te delen door middel van bewuste dans, vechtsporten en theater. Het is allemaal samengekomen in mijn rituele dans methode genaamd ‘Step out of the Story’. Alleen met al deze componenten voel ik mij een heel mens.

Ik ben theatermaker. In Praag was ik regisseur, dramaturg en performer in mijn eigen theatergezelschap voor drama en rituele dans. Vechtsporten beoefen ik sinds mijn 13e. Om mijn levensverhaal te ontdekken, bezoek mijn website: 

www.saryo-eva.nl

 

Email eberger@seznam.cz

 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon

Geneviève

Stemexpressie kwam op mijn pad toen ik moeder werd. Ik wilde trouw zijn aan mezelf, maar gaf mezelf vaak helemaal weg. Ik hield me in en explodeerde. Stemexpressie gaf zoveel kleur aan mijn leven. Én ik vond mijn stem terug. Mijn klanken werden helderder en puur. Ze raakte me, gaven inzichten en heling. En lieten me stralen. Mijn tweede kindje heb ik naar de aarde toe gezongen, van de conceptie tot aan de geboorte. Een magisch warm bad.

Moeder worden en stemexpressie hebben me dichter bij mijn kern gebracht. En bij mijn missie. De kracht van klank maken, van duiken in je lichaam met je stem en herrijzen. Dat wil ik delen. Vrouwen weer terugbrengen, bij hun bedding, in hun natuurlijke kracht, zodat ze van binnen voelen wat goed voor ze is en dat kunnen leven. Want, als je trouw bent aan jezelf komt er flow in je leven en in het leven van je omgeving.
En gaat dat bij mij vanzelf? Vaak niet, ik mag groeien. Ik speel, soms ben ik wild, soms rustig. Ik lach me gek en ik huil. Ik leef. Ik ben. Ik ben Geneviève Kooijman.

 

Email genevievekooijman@gmail.com

 • Black Instagram Icon
GenevieveLach.jpg

Word ook programma maker!

WOLk heeft nog ruimte voor makers. Ben jij op zoek naar een locatie om activiteiten of events te organiseren of 1-op-1 sessies te geven? Wil jij onderdeel uitmaken van een betrokken gemeenschap? Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ritachang.jpg

Rita

Mijn naam is Rita. De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd en persoonlijk ervaren dat Reiki de veiligste, meest betrouwbare en krachtigste vorm van therapie is.

 

Tijdens het geven van Reiki ontdekte ik dat ik zelf de grootste begunstigde ben. Ik weet hoe ik van mezelf moet houden en in het moment kan leven, dankbaar kan zijn en overvloed mag ervaren. Ik ben begonnen met het geven van Reiki-cursussen om ook anderen te laten ervaren hoe het is om deze vreugde te voelen. Naast het geven van Reiki behandelingen geef ik ook Reiki aan dieren, Reiki cursussen en Sound Healing bij WOLk.

 

Email ritachang1220@gmail.com

Olya
Ananda Shakti

Mijn lessen hebben een diepe spirituele waarde en helend effect.

Ze kunnen fysiek uitdagend zijn en diepe ontspanning geven. Ik leer studenten om bewustzijn te ontwikkelen van het lichaam en de geest. 

 

Ik geef:

 • Traditionele Hatha yoga lessen vanuit een holistische benadering (In de traditie van o.a Swami Sivananda).

• Creatieve yogalessen (Vinyasa Flow). met innovatieve elementen.

• Meditatie- en ontspanning lessen, zoals Yoga Nidra.

• Yogalessen voor mensen met fysieke beperkingen.

Ook ben ik gestart met het geven van Energy Healing bij WOLk. Voor meer informatie bekijk het 1-op-1 aanbod.

 

Email olya.ananda.shakti@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Olya.001.jpg
Marieke.004.jpg

Marieke

Marieke Haandrikman woont al 15 jaar in Oud-Charlois. Ze is de oprichter van WOLk. Haar motto; Kunst en Yoga is voor iedereen. Daar maakt ze dan ook haar dagelijkse werk van; kunst en yoga te delen op een open manier, waarin persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en vooral heel veel plezier en ontspanning centraal staan.

Email mariekehaandrikman@yahoo.co.uk

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Pauline

Pauline Schreurs is opgeleid tot museoloog en werkzaam als project- en programma coördinator van diverse culturele en kunstzinnige projecten in Rotterdam en Mexico. Verder is zij yogadocente, meditatiecoach, masseuse en adembegeleidster. Ze geeft les aan alle doelgroepen, van kinderen tot ouderen.

Email schreurs.pauline@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
pauline.jpg
Marta.005.jpg

Marta

Marta Hryniuk is yogi, kunstenaar en filmmaker. Ze beoefent al meer dan 10 jaar yoga, verkent haar eigen praktijk en leert geleidelijk aan hoe verschillende stijlen inspelen op verschillende lichamen, temperamenten en momenten in het leven. Ze is een pleitbezorger van functionele yoga, waarbij we beseffen dat elk lichaam anders is, met zijn eigen behoeften en grenzen. Ze vindt dat yoga toegankelijk en leuk moet zijn.

 

Als filmmaker werkt Marta veel ‘in het veld’ maar ook lange tijd achter haar computer. Het beoefenen van yoga helpt haar de balans te bewaren tussen denken met de geest en met het lichaam, waarbij de energie van het hoofd naar ‘hara’ -ofwel buik- wordt gestuurd.

 

In WOLk geeft ze een yin yang les: een balancerende combinatie van energetische yang flow met langzame, voedende yin poses.

Email martahryniuk@gmail.com 

Alle ruimte

'De school uit, de wijk in!'

In de programma’s van “Alle Ruimte” gaan kinderen en jongeren aan het werk  in de werkplaatsen van vakmensen en kunstenaars in de wijk. De focus ligt op ontdekken, maken en leren met hoofd, hart en handen. Alle Ruimte verbindt bestaande krachten in de buurt met elkaar. www.alleruimte.org

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Johan

Mijn yoga-avontuur begon zo'n acht jaar geleden en wat startte als een work-out is ondertussen een levensstijl geworden. Yoga verruimt mijn bewustzijn en versterkt mijn stabiliteit en innerlijke vreugde. Zo'n drie jaar geleden heb ik de teacher training bij Yoga Vidya afgerond en geef ik lessen die gebaseerd zijn op de leer van Swami Sivananda.

Email johanmolenaar.yoga@gmail.com 

Johan.005.jpg
salon10-scaled-e1617651902700-1024x1024.jpg

Vincent

Mijn naam is Vincent Malambo Hamubolo. Ik kom oorspronkelijk uit Afrika, om precies te zijn Zambia. Graag zoek ik oplossingen voor problemen door te denken buiten de kaders. Van mensen houden zit ook in mijn natuur. Mijn passies zijn fitness, kunst, entertainment, massage en de natuur.

 

Bij WOLk geef ik Afrikaanse holistische en spirituele behandelingen die mensen op een krachtige manier verbindt met hun innerlijke zelf. Ik gebruik verschillende technieken, zet authentiek houten gereedschap in en gebruik helende Afrikaanse muziek gedurende het geven van de massages. Baobab Afrikaanse massage staat voor creativiteit en vreugde.

 

Nieuwsgierig naar mijn overige aanbod?

Bezoek dan mijn website: www.rotterdambaobabmassage.nl

Email vincentmweetwa@gmail.com

Alya

Mijn naam is Alya Akulenko en ik kom uit Oekraïne. Ik beoefen al lange tijd de kunst van massage. Eerst als hobby, nu professioneel. Een half jaar geleden opende ik mijn eigen massage studio in Kiev. Helaas heb ik door de oorlog mijn studio moeten achterlaten. Ik ben dol op yoga, kunst, strips en films.

Email alyazzz@aol.com

 

image9.jpeg
Jasper_edited.jpg

Jasper

Jasper Saris is geboren in '64 en vader
van drie, inmiddels volwassen, 
kinderen. Naast werken in de wetenschap - en m.n. humane genetica - heeft hij veel ervaring opgedaan met NLP en allerlei andere trainingen, waarna hij uiteindelijk steeds meer is gaan werken met opstellingen. Hij heeft de jaartraining Intuïtieve Opstellingen bij Hylke Bonnema en allerlei Masterclasses gevolgd. Hij gaat 'aan' op lichaamswerk, mannenwerk (m/v) en zeker opstellingen. Jasper organiseert Opstellingen bij WOLk.

Email jspsrs@live.nl

 • Black Facebook Icon

May

May heeft ervaring als Hatha, Yin, Yoga Nidra en Kundalini Yoga docent. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Vidya Gurukul te Nasik, India. Deze school doceert de holistische vorm van yoga. Ook is ze een holistisch & adoptie coach en Reiki & Vortex healer. Haar zachte yogalessen zorgen ervoor dat je zintuigen tot rust komen in een veilige & liefdevolle omgeving. Ze brengt naast lichtheid ook veel plezier in haar lessen. May heeft diverse Vipassana (stilte) retraites gevolgd en meditatie is een onmisbaar stuk in haar leven voor innerlijke rust en begeleiding. De Munay Ki initiaties en healing Tao training zijn een toegevoegde waarde.

Bij WOLk geeft May Yoga 55+, diverse trainingen, coaching sessies en healings. Zie hiervoor ook het 1-op-1 aanbod.

Email may.02.land@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
1.jpeg
Esther_edited.jpg

Esther

Mijn naam is Esther Gernette. Van kinds af aan dans ik vol overgave en luister ik geïnteresseerd naar levens-verhalen van andere mensen. In de natuur ben ik in mijn element. Ik verwonder mij graag over kunst. Ik hou ervan om waardevolle en verrassende ervaringen te creëren. Samen met mijn lief, onze dochter van 12 en 2 katten woon ik in Rotterdam.

​Via Dansexpressie ontdekte ik hoe leuk ik het vind om vanuit inspiratie uit kunst of een thema te bewegen. Daarnaast bood deze dansvorm mij balans, flexibiliteit en de uitdaging om mij letterlijk en figuurlijk buiten mijn comfortzone te bewegen. Het gaf mij de impuls om mijn ideeën meer vorm te geven en neer te zetten. Dit werd Frisse Move. Hierin deel ik mijn missie en passies in de vorm van aanbod gericht op creatieve expressie en persoonlijke ontwikkeling.

In WOLk kan je bij mij meedoen met wekelijkse lessen Dansimprovisatie. Regelmatig kan je deelnemen aan workshops Dansexpressie met thema's die verbonden zijn met persoonlijke ontwikkeling. Voor kinderen komt er later in het najaar een wekelijks dansaanbod.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Email e_gernette@hotmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

Bérénice

Mijn naam is Bérénice Staiger. Sinds 2019 geef ik yogalessen aan kinderen en ouders en kinderen. In mijn lessen laat ik mij naast de hathayogaleer ook inspirieren door de werkwijze van Veronica Sherborne en haar bewegingspedagogiek en door elementen uit de Rots en Water weerbaarheidsprogramma voor kinderen van 9 tot 18 jaar.

Zelf beoefen ik yoga sinds 2002. 

Sleutelwoorden voor mijn lessen zijn: vreugde, spelenderwijs, veiligheid, vertrouwen en zelfvertrouwen, observatie, oogcontact, communicatie, variatie, positieve benadering, flexibiliteit en creativiteit. Voor meer informatie kijk ook op: www.yogaplayground.nl.

 

Email berenice@yogaplayground.nl

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page