top of page

Team

Ons team bestaat uit yogadocenten, danscoaches, kunstenaars, adembegeleiders, coördinatoren, vrijwilligers en meer.

Zij werken samen aan een gevarieerd programma aan bij WOLk.

Bij WOLk staat de gemeenschap centraal en de gelijkwaardigheid
van de individuen voorop.

Word ook programma maker!

WOLk heeft nog ruimte voor makers. Ben jij op zoek naar een locatie om activiteiten of events te organiseren, of 1-op-1 sessies te geven? Of wil jij met jouw programma structureel onderdeel uitmaken van de WOLk community? Kijk dan op de pagina's ruimte huren of meedoen en neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Henk en Solve

Ik ben Henk Abel, oprichter van
Centrum Adem-Halen Rotterdam. 

Mijn beroep was leraar, fysiotherapeut, acupuncturist, shiatsutherapeut en nu ademcoach. Ik faciliteer samen met Solve ademcirkels, (adem)workshops, individuele ademsessies, klankhealings en ceremonies met medicinale planten. 

 

Solve is ademcoach, klankhealer (individueel en in groepen), begeleidster van ceremonies met medicinale planten.

 

Samen geven wij elke donderdagavond bij WOLk ademcirkels.

 

Email h.abel@planet.nl

 • Black Facebook Icon
henk-solve.jpg

Marta

Marta Hryniuk is yogi, kunstenaar en filmmaker. Ze beoefent al meer dan 10 jaar yoga, verkent haar eigen praktijk en leert geleidelijk aan hoe verschillende stijlen inspelen op verschillende lichamen, temperamenten en momenten in het leven. Ze is een pleitbezorger van functionele yoga, waarbij we beseffen dat elk lichaam anders is, met zijn eigen behoeften en grenzen. Ze vindt dat yoga toegankelijk en leuk moet zijn.

 

Als filmmaker werkt Marta veel ‘in het veld’ maar ook lange tijd achter haar computer. Het beoefenen van yoga helpt haar de balans te bewaren tussen denken met de geest en met het lichaam, waarbij de energie van het hoofd naar ‘hara’ -ofwel buik- wordt gestuurd.

 

In WOLk geeft ze een yin yang les: een balancerende combinatie van energetische yang flow met langzame, voedende yin poses.

Email martahryniuk@gmail.com 

Marta.005.jpg

Jasper

Jasper Saris organiseert opstellingen bij WOLk. Hij is geboren in 1964 en vader
van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Naast werken in de wetenschap - en m.n. humane genetica - heeft hij veel ervaring opgedaan met NLP en allerlei andere trainingen, waarna hij uiteindelijk steeds meer is gaan werken met opstellingen. Hij heeft de jaartraining Intuïtieve Opstellingen bij Hylke Bonnema en allerlei masterclasses gevolgd. Hij gaat vooral 'aan' op lichaamswerk en mannenwerk (m/v).

Email jspsrs@live.nl

 • Black Facebook Icon
Jasper.005.jpg

Marieke

Marieke Haandrikman is de oprichter van WOLk en heeft de dagelijkse leiding. Ook is ze al 16 jaar bewoner van Oud-Charlois. Haar motto; 'Kunst en bewustzijn is voor iedereen'. Daar maakt ze dan ook haar dagelijkse werk van; WOLk te delen op een open manier, waarin persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en vooral heel veel plezier en ontspanning centraal staan.

Email wolk.community@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Marieke.004.jpg

Pauline

Pauline Schreurs is projectleider bij WOLk en focussed zich met name op het kunstprogramma. Ze is opgeleid tot museoloog en werkzaam als project- en programma coördinator van diverse culturele en kunstzinnige projecten in Rotterdam en Mexico. Verder is zij yogadocente, meditatiecoach, masseuse en adembegeleidster, waarin ze alle doelgroepen bedient; van de allerjongsten, tot ouderen.

Email schreurs.pauline@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Pauline-Schreurs.jpg

Johan

Mijn yoga-avontuur begon zo'n acht jaar geleden en wat startte als een work-out is ondertussen een levensstijl geworden. Yoga verruimt mijn bewustzijn en versterkt mijn stabiliteit en innerlijke vreugde. Zo'n drie jaar geleden heb ik de teacher training bij Yoga Vidya afgerond en geef ik lessen die gebaseerd zijn op de leer van Swami Sivananda, die voor iedereen toegankelijk is.

Email johanmolenaar.yoga@gmail.com

Johan.005.jpg

Olya Ananda Shakti

Ik hoop om een diepere healing en een spirituele inspiratie aan mensen te mogen brengen.

Mijn yogalessen geven diepe ontspanning en helpen je om bewustzijn te ontwikkelen van het lichaam en geest. 

 

Ik geef:

 

• Traditionele yogales volgens de teachings van de yoga masters uit Himalayas.

• Creatieve Vinyasa Flow yogales.

• Meditatie en Yoga Nidra (bewuste diepe slaap).

• Yin yogales. 

• Ook bied ik de Energy Healing treatments en Vedische Astrologie readings bij WOLk. 

 

Email  olya.ananda.shakti@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Olya_edited_edited.jpg

Alle ruimte

'De school uit, de wijk in!'

In de programma’s van “Alle Ruimte” gaan kinderen en jongeren aan het werk  in de werkplaatsen van vakmensen en kunstenaars in de wijk Oud-Charlois. De focus ligt op ontdekken, maken en leren met hoofd, hart en handen. Alle Ruimte verbindt bestaande krachten in de buurt met elkaar. www.alleruimte.org

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Kopie van P2040019 (1).JPG

Eva

In WOLk geef ik Qigong, energiewerk en vechtsportlessen. Ik ben een eclectisch persoon. Als ik mezelf wil omschrijven lijkt het op het verhaal van vier mensen. Maar, ik voel mij een heel mens als ik kan creëren, leren en delen door middel van bewuste dans, vechtsporten en theater. Het is allemaal samengekomen in mijn rituele dans methode genaamd ‘Step out of the Story’. 

Ik ben theatermaker. In Praag was ik regisseur, dramaturg en performer in mijn eigen theatergezelschap voor drama en rituele dans. Vechtsporten beoefen ik sinds mijn 13e. Om mijn levensverhaal verder te ontdekken, bezoek mijn website: 

www.saryo-eva.nl

 

Email eberger@seznam.cz

 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon
Eva-Bergerova.JPG

Rita

Mijn naam is Rita. De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen gevolgd en persoonlijk ervaren dat Reiki voor mij de veiligste, meest betrouwbare en krachtigste vorm van therapie is.

 

Tijdens het geven van Reiki ontdekte ik dat ik zelf de grootste begunstigde ben. Ik weet hoe ik van mezelf moet houden en in het moment kan leven, dankbaar kan zijn en overvloed mag ervaren. Ik ben begonnen met het geven van Reiki-cursussen om ook anderen te laten ervaren hoe het is om deze vreugde te voelen. Naast het geven van Reiki behandelingen geef ik ook Reiki aan dieren, Reiki cursussen en Sound Healing bij WOLk.

 

Email ritachang1220@gmail.com

Rita-chang.jpg

Vincent

Mijn naam is Vincent Malambo Hamubolo

en verzorg Baobab Afrikaanse massage bij WOLk.

Ik kom oorspronkelijk uit Afrika, om precies te zijn Zambia. Graag zoek ik oplossingen voor problemen door te denken buiten de kaders. Van mensen houden zit ook in mijn natuur. Mijn passies zijn fitness, kunst, entertainment, massage en de natuur.

Bij WOLk geef ik Afrikaanse holistische en spirituele behandelingen die mensen op een krachtige manier verbindt met hun innerlijke zelf. Ik gebruik verschillende technieken, zet authentiek houten gereedschap in en gebruik helende Afrikaanse muziek gedurende het geven van de massages. Baobab Afrikaanse massage staat voor creativiteit en vreugde.

 

Nieuwsgierig naar mijn overige aanbod?

Bezoek dan mijn website: www.rotterdambaobabmassage.nl

Email vincentmweetwa@gmail.com

Vincent-Hamobolo.jpg

Maral

Maral Kojayan MA HPD is een Klinische Hypnotherapeut wie een bevredigende carrière heeft gehad door mensen te helpen, les te geven en op te leiden. Ze put uit een rijke academische en praktische achtergrond die van grote waarde is voor haar klanten.

 

Maral heeft overheid-erkende diploma’s van een van de meest vooraanstaande opleidingscentra voor hypnotherapie in het VK, waaronder een diploma in hypnotherapie en psychotherapie (DHP) en een diploma in oplossingsgerichte hypnotherapie (DSFH).

 

Oplossingsgerichte hypnotherapie is een zachte, positieve therapie. Het helpt je meer controle te krijgen over je gedachten, gevoelens en gedrag door te werken met zowel de bewuste mind als het onderbewuste (met behulp van ontspannende hypnose om je te helpen de alfa- en theta-hersengolflengten te bereiken), zodat je sneller en gemakkelijker de positieve veranderingen kunt maken die je wilt maken.

Email clarityflowhypnotherapy@gmail.com

Barbara

Ik ben Barbara Linders (1973).
Naast mijn werk in het onderwijs, reis ik al bijna 20 jaar door de wereld van spiritualiteit.

Alles wat ik al ben tegengekomen, heeft me verder gebracht in mijn streven naar leven in
authenticiteit vanuit mijn ziel en het creëren van een wereld vol licht en liefde. Uiteindelijk is
het de pure stilte die mij elke keer weer de grootste cadeaus geeft. In de vorm van glasheldere
inzichten en de mogelijkheid om los te laten wat ik niet meer nodig heb. Stilte geeft me de
kans om elke dag weer opnieuw keuzes te maken en mijn leven met eigen handen bij te
sturen.
Een beetje meer stilte is het grootste geschenk wat je jezelf kunt geven. Dat gun ik iedereen
en daarom neem ik jou bij WOLk graag mee op jouw persoonlijke meditatieavontuur. Ik ben
ook beschikbaar als intuïtief coach als je behoefte hebt aan wat begeleiding in jouw leven.


E-mail barbaralinders@gmail.com

BL.jpg
bottom of page