top of page

WOLk programma-gevers

Ons team bestaat uit yogadocenten, danscoaches, kunstenaars, adembegeleiders, coördinatoren, vrijwilligers en meer.

Zij werken samen aan een gevarieerd programma aan bij WOLk.

Bij WOLk staat de gemeenschap centraal en de gelijkwaardigheid
van de individuen voorop.

Henk en Solve

Ik ben Henk Abel, oprichter van
Centrum Adem-Halen Rotterdam. 

Mijn beroep was leraar, fysiotherapeut, acupuncturist, shiatsutherapeut en nu ademcoach. Ik faciliteer samen met Solve ademcirkels, (adem)workshops, individuele ademsessies, klankhealings en ceremonies met medicinale planten. 

 

Solve is ademcoach, klankhealer (individueel en in groepen), begeleidster van ceremonies met medicinale planten.

 

Samen geven wij elke donderdagavond bij WOLk ademcirkels.

 

Email h.abel@planet.nl

 • Black Facebook Icon
henk-solve.jpg

Marta

Marta Hryniuk is yogi, kunstenaar en filmmaker. Ze beoefent al meer dan 10 jaar yoga, verkent haar eigen praktijk en leert geleidelijk aan hoe verschillende stijlen inspelen op verschillende lichamen, temperamenten en momenten in het leven. Ze is een pleitbezorger van functionele yoga, waarbij we beseffen dat elk lichaam anders is, met zijn eigen behoeften en grenzen. Ze vindt dat yoga toegankelijk en leuk moet zijn.

 

Als filmmaker werkt Marta veel ‘in het veld’ maar ook lange tijd achter haar computer. Het beoefenen van yoga helpt haar de balans te bewaren tussen denken met de geest en met het lichaam, waarbij de energie van het hoofd naar ‘hara’ -ofwel buik- wordt gestuurd.

 

In WOLk vervangt ze de yoga lessen. 

Email martahryniuk@gmail.com 

Marta.005.jpg

Jasper

Jasper Saris organiseert opstellingen bij WOLk. Hij is geboren in 1964 en vader
van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Naast zijn betrokkenheid in de wetenschap, met name op het gebied van humane genetica als stafmedewerker klinische genetica en momenteel als adviseur, heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in NLP en diverse andere trainingen. Uiteindelijk is zijn focus steeds meer verschoven naar het werken met opstellingen. Hij heeft de jaartraining Intuïtieve Opstellingen bij Hylke Bonnema en allerlei masterclasses gevolgd. Hij gaat vooral 'aan' op lichaamswerk en mannenwerk (m/v).

Email inbewegingstilstaan@outlook.com

 • Instagram
 • Black Facebook Icon
Jasper.005.jpg

Marieke

Marieke Haandrikman is de oprichter van WOLk en heeft de dagelijkse leiding. Ook is ze al 16 jaar bewoner van Oud-Charlois. Haar motto; 'Kunst en bewustzijn is voor iedereen'. Daar maakt ze dan ook haar dagelijkse werk van; WOLk te delen op een open manier, waarin persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en vooral heel veel plezier en ontspanning centraal staan.

Email wolk.community@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Marieke.004.jpg

Word ook programma maker!

WOLk heeft nog ruimte voor makers. Ben jij op zoek naar een locatie om activiteiten of events te organiseren, of 1-op-1 sessies te geven? Of wil jij met jouw programma structureel onderdeel uitmaken van de WOLk community? Kijk dan op de pagina's ruimte huren of meedoen en neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pauline

Pauline Schreurs is mede-oprichter van WOLk en focussed zich met name op het kunstprogramma. Ze is opgeleid tot museoloog en werkzaam als project- en programma coördinator van diverse culturele en kunstzinnige projecten in Rotterdam en Mexico. Verder is zij yogadocente, meditatiecoach, masseuse en adembegeleidster, waarin ze alle doelgroepen bedient; van de allerjongsten, tot ouderen.

Email schreurs.pauline@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Pauline-Schreurs.jpg

Johan

Mijn yoga-avontuur begon zo'n acht jaar geleden en wat startte als een work-out is ondertussen een levensstijl geworden. Yoga verruimt mijn bewustzijn en versterkt mijn stabiliteit en innerlijke vreugde. Zo'n drie jaar geleden heb ik de teacher training bij Yoga Vidya afgerond en geef ik lessen die gebaseerd zijn op de leer van Swami Sivananda, die voor iedereen toegankelijk is.

Email johanmolenaar.yoga@gmail.com

Johan.005.jpg

Olya Ananda Shakti

Ik hoop om een diepere healing en een spirituele inspiratie aan mensen te mogen brengen.

Mijn yogalessen geven diepe ontspanning en helpen je om bewustzijn te ontwikkelen van het lichaam en geest. 

 

Ik geef:

 

• Traditionele yogales volgens de teachings van de yoga masters uit Himalayas.

• Creatieve Vinyasa Flow yogales.

• Meditatie en Yoga Nidra (bewuste diepe slaap).

• Yin yogales. 

• Ook bied ik de Energy Healing treatments en Vedische Astrologie readings bij WOLk. 

 

Email  olya.ananda.shakti@gmail.com

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Olya_edited_edited.jpg

Alle ruimte

'De school uit, de wijk in!'

In de programma’s van “Alle Ruimte” gaan kinderen en jongeren aan het werk  in de werkplaatsen van vakmensen en kunstenaars in de wijk Oud-Charlois. De focus ligt op ontdekken, maken en leren met hoofd, hart en handen. Alle Ruimte verbindt bestaande krachten in de buurt met elkaar. www.alleruimte.org

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
Kopie van P2040019 (1).JPG

Eva

In WOLk geef ik Qigong, energiewerk en vechtsportlessen. Ik ben een eclectisch persoon. Als ik mezelf wil omschrijven lijkt het op het verhaal van vier mensen. Maar, ik voel mij een heel mens als ik kan creëren, leren en delen door middel van bewuste dans, vechtsporten en theater. Het is allemaal samengekomen in mijn rituele dans methode genaamd ‘Step out of the Story’. 

Ik ben theatermaker. In Praag was ik regisseur, dramaturg en performer in mijn eigen theatergezelschap voor drama en rituele dans. Vechtsporten beoefen ik sinds mijn 13e. Om mijn levensverhaal verder te ontdekken, bezoek mijn website: 

www.saryo-eva.nl

 

Email eberger@seznam.cz

 • Black Youtube Icoon
 • Black Instagram Icon
Eva-Bergerova.JPG

Rita

Mijn naam is Rita. De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende opleidingen gevolgd en persoonlijk ervaren dat Reiki voor mij de veiligste, meest betrouwbare en krachtigste vorm van therapie is.

 

Tijdens het geven van Reiki ontdekte ik dat ik zelf de grootste begunstigde ben. Ik weet hoe ik van mezelf moet houden en in het moment kan leven, dankbaar kan zijn en overvloed mag ervaren. Ik ben begonnen met het geven van Reiki-cursussen om ook anderen te laten ervaren hoe het is om deze vreugde te voelen. Naast het geven van Reiki behandelingen geef ik ook Reiki aan dieren, Reiki cursussen en Sound Healing bij WOLk.

 

Email ritachang1220@gmail.com

Rita-chang.jpg

Vincent

Mijn naam is Vincent Malambo Hamubolo

en verzorg Baobab Afrikaanse massage bij WOLk.

Ik kom oorspronkelijk uit Afrika, om precies te zijn Zambia. Graag zoek ik oplossingen voor problemen door te denken buiten de kaders. Van mensen houden zit ook in mijn natuur. Mijn passies zijn fitness, kunst, entertainment, massage en de natuur.

Bij WOLk geef ik Afrikaanse holistische en spirituele behandelingen die mensen op een krachtige manier verbindt met hun innerlijke zelf. Ik gebruik verschillende technieken, zet authentiek houten gereedschap in en gebruik helende Afrikaanse muziek gedurende het geven van de massages. Baobab Afrikaanse massage staat voor creativiteit en vreugde.

 

Nieuwsgierig naar mijn overige aanbod?

Bezoek dan mijn website: www.rotterdambaobabmassage.nl

Email vincentmweetwa@gmail.com

Vincent-Hamobolo.jpg

Maral

Maral Kojayan MA HPD is een Klinische Hypnotherapeut wie een bevredigende carrière heeft gehad door mensen te helpen, les te geven en op te leiden. Ze put uit een rijke academische en praktische achtergrond die van grote waarde is voor haar klanten.

 

Maral heeft overheid-erkende diploma’s van een van de meest vooraanstaande opleidingscentra voor hypnotherapie in het VK, waaronder een diploma in hypnotherapie en psychotherapie (DHP) en een diploma in oplossingsgerichte hypnotherapie (DSFH).

 

Oplossingsgerichte hypnotherapie is een zachte, positieve therapie. Het helpt je meer controle te krijgen over je gedachten, gevoelens en gedrag door te werken met zowel de bewuste mind als het onderbewuste (met behulp van ontspannende hypnose om je te helpen de alfa- en theta-hersengolflengten te bereiken), zodat je sneller en gemakkelijker de positieve veranderingen kunt maken die je wilt maken.

Email clarityflowhypnotherapy@gmail.com

Angela

Namasté!

 

Mijn naam is Angela Ramjan.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van Yoga, Ayurveda en Healing. Verder heb ik verschillende certificeringen en trainingen gevolgd in India en Nederland.

 

Als gediplomeerd yoga docente voor volwassenen en kinderen en Ayurvedische behandelaar, geef ik diverse behandelingen op Ayurvedisch gebied. 

 

Bij WOLk bied ik Ayurvedische massagetherapie aan, een energetische behandeling van het hele lichaam met warme kruidenolie volgens traditioneel Ayurvedisch recept. Zuivert diep en voedt het lichaamsweefsel en organen.

Het werkt balancerend en vermindert stress. 

 

Ik help en inspireer jou naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. 

 

Bezoek de website voor meer aanbod: www.namostuteyoga.com

 

Email: angela@namostuteyoga.com

 • Instagram
 • Facebook
IMG-20230612-WA0007.jpg

Lody

Lody is werkzaam als freelance marketing- en communicatieadviseur en gespreksfacilitator.

Al meer dan 10 jaar is ze actief in de Nederlandse dans- en theatersector.

Belangrijke focuspunten in haar werk zijn meerstemmigheid, talentontwikkeling en community. Als facilitator bouwt zij heldere containers voor moeilijke gesprekken en diepgaande verbinding. In haar werk combineert zij communicatietechnieken met Authentic Relating, Mindfulness, dans- en contactimprovisatie om het fysieke bewustzijn te vergroten en de wereld om ons heen te onderzoeken.

Zij werkte met Theater Zuidplein, Schouwburgplein Rotterdam, Dansateliers en uiteenlopende gezelschappen en volgde trainingen bij onder andere Authentic Relating Training Europe en Authentic Revolution.

Sinds begin dit jaar organiseert zij om de week Authentic Relating Nights in WOLk. Quess what? Ze zijn altijd vol, dus ben er snel bij!

Email: info@lodymeijer.nl

 • Instagram
Lody Meijer.jpg
bottom of page