top of page

Werk mee aan WOLk!

Wil jij ook onderdeel uitmaken van WOLk? Wij zijn nog op zoek naar programmamakers die invulling willen geven aan de ruimte. Wil jij ceremonies begeleiden, een meditatie trainingen geven, repeteren voor kunst performances of gewoon onderdeel uitmaken van onze community?
Dan horen wij graag van jou.

Wil jij ook programma maker worden bij WOLk?

WOLk bestaat uit twee ruimtes in
Oud-Charlois in Rotterdam. Een van ongeveer 75m2 en de andere van 15m2.

 

Vele programmamakers geven inmiddels invulling aan deze ruimtes door het aanbieden van yogalessen, massages workshops, lezingen, filmavonden, performances, ademhalingssessies, ceremonies etc. 

 

Als programmamaker betaal je €165,- om

10 uur per maand op locatie programma te maken. WOLk is verantwoordelijk voor het promoten van activiteiten, events enz op locatie. Ook staat bij WOLk de community centraal. Samenwerken met andere programmamakers, het kosteloos volgen van andere programma- onderdelen, wij zeggen: doen!  

 

Heb je ook interesse om programma-maker te worden en wil je meer weten? stuur dan een mail naar WOLk:

 

wolk.community@gmail.com

MartialArts_.jpg
johan..jpg

Word ook vrijwilliger

Bij WOLk is iedereen welkom die zich professioneel en persoonlijk verder wilt ontwikkelen en onderdeel wilt uitmaken van de WOLk community.

 

We zijn ontzettend blij met ons team wat nu bestaat uit Johan Molenaar en Olya Ananda Shakti. Beide zijn ook als yogadocenten bij WOLk betrokken. Sommige vrijwilligers werken incidenteel mee, anderen structureel. Ze helpen met schoonmaken, bij de opvang balie, met klussen en bijvoorbeeld tijdens evenementen zoals trainingen en cursussen. 

 

Wil je ook af en toe een handje helpen?
Neem dan contact met ons op via
 

wolk.community@gmail.com

bottom of page